SEO optimizacija

Zakaj ne bi bili med prvimi na Googlu? To vam omogoča brezplačne klike, večjo prepoznavnost in nove potencialne stranke!

Google oglaševanje, prikazano na računalniku

Podjetja, ki nam že zaupajo

in za katere smo že naredili prvi korak proti učinkovitejšemu prikazovanju na spletnih iskalnikih ter povečali vidljivost na spletu.

Zakaj izkoristiti SEO optimizacijo?

 • Vaša spletna stran se na spletnih iskalnikih uvršča višje,
 • kliki so brezplačni,
 • večja prepoznavnost,
 • več obiska na spletni strani,
 • več potencialnih strank,
 • na vašem področju postanete vodilni,
 • dolgoročni rezultati!
Naredite prvi korak proti uspešnejšemu spletnemu poslovanju!

Kaj je SEO optimizacija?

SEO optimizacija je skupek procesov, s katerimi dosežemo, da se vaša spletna stran uvršča višje na spletnih iskalnikih – Google, Yahoo, Najdi.si, ipd. Ko se nekdo zanima za dejavnost ali produkt, v iskalnik vpiše določene ključne besede. Pri tem želite, da se vaša spletna stran pri rezultatih prikaže kar se da visoko, po možnosti na prvem mestu.

SEO optimizacija je, če jo primerjamo z Google oglaševanjem, dolgotrajen proces. Vendar je prednost to, da omogoča »brezplačne« klike, saj se bo vaša spletna stran uvrščala višje na spletnih iskalnikih in jo bodo vaše potencialne stranke videle med prvimi rezultati. Pri nekaterih strankah so izboljšave vidne že po prvem mesecu, vsekakor pa po parih mesecih rednega dela.

Kako poteka SEO optimizacija?

Google oglaševanje - iskalno omrežje

SEO optimizacije se lotimo celostno:

   • Podrobna raziskava in analiza ključnih besed.
   • Urejanje vsebine spletne strani.
   • Urejanje strukture spletne strani.
   • Tehnična optimizacija strani.
   • Pridobivanje povezav, ki kažejo na spletno stran.
   • Usmerjanje aktivnosti na socialnih omrežjih.

1. Analiza trenutnega stanja s profesionalnim SEO orodjem

Z začetno analizo ugotovimo kje so priložnosti za izboljšavo. Skupaj določimo prioritete SEO optimizacije, načrt in obseg dela.

Prikazno omrežje Google oglaševanja
Remarketing kot del Google oglaševanja

2. Izboljšava tehnične plati SEO optimizacije

V tem koraku pregledamo in optimiziramo hitrost nalaganja strani, strani, ki se ne odpirajo pravilno, SSL certifikat, cache-ing, itn.

3. Določanje ključnih besed

Za vašo spletno stran naredimo raziskavo ključnih besed. Pri tem izberemo tiste, ki so za vas najbolj pomembne. Število izbranih ključnih besed je odvisno od področja, obsega spletne strani, strukture spletne strani, ipd. Ključne besede so pomembne, saj potencialno stranko pripeljejo na vašo spletno stran. Za izbrane ključne besede se optimizira specifična podstran, kategorije, izdelki itn.

Google oglaševanje z videoposnetki
Remarketing kot del Google oglaševanja

4. Aktivna optimizacija in redno, mesečno delo

Lotimo se aktivne optimizacije spletne strani. Vsak mesec vam sestavimo poročilo o delu. Poročilo o delu zajema opis dela za tisti mesec. Zraven so tudi natančno predstavljeni rezultati. Vključimo tudi predloge za izboljšave za naslednji mesec ali pa se to dogovorimo na sestanku v živo (prilagoditev vsebin, dodajanje vsebin, itn).

Kdo stoji za podjetjem PIKSL?

Podjetje PIKSL sestavlja mlad kolektiv iz različnih področij od programiranja, marketinga in oblikovanja do odnosov z javnostmi. Skupno nam je, da živimo za vse različne kanale spletnega marketinga. Kljub naši mladosti, imamo iz svojih področij že vrsto let izkušenj. Obvladamo različne kanale: Google Ads, SEO, FB oglaševanje, e-mail marketing, optimizacijo uporabniške izkušnje in še mnogo več. Stremimo k temu, da smo strokovni in natančni!

Damjan Markovič

Direktor

“Postavili se bomo v vaše čevlje in se potrudili, da bomo naredili vse za dosego VAŠIH ciljev. Ob tem pa garantiramo jasno in odkrito komunikacijo.”

Kaj pravijo naše stranke?

“Pomemben mi je pošten odnos, posluh, znanje, nove ideje in velika mera zagnanosti, ki vodijo do zastavljenih ciljev. Pri podjetju PIKSL posedujejo vse to, zato z veseljem sodelujem z njimi.”
Nataša Božič

Direktor, KUBUS Nataša Božič s.p.

»Strokovnost, ažurnost, korektnost in transparentnost. S temi besedami najlažje opišem odnos, ki ga imajo zaposleni v podjetju Piksl. Rezultati pa tako govorijo sami zase. Vsekakor priporočam vsakemu, ki ob sebi želi partnerja, ki ga bo uspešno vodil v svetu digitalnega oglaševanja.«
Laura Rozman

Direktorica, Agencija Adeo

“Sodelovali smo že z parimi podjetji in kljub obljubam osebnemu pristopu nismo bili priča. Pri podjetju Piksl imam res občutek, da so se postavili v naše čevlje. Temu primeren je tudi rezultat, ki mislim, da je tesno povezan s pristopom.”
Vid Tutek

Direktor, VIRUM Vid Tutek s.p.

Oddajte povpraševanje zdaj!

Razložite nam, kako vam lahko pomagamo. Prepričani smo, da bomo našli hitro našli skupen jezik 🙂

Zanimamo se za:

Zanimamo se za:

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov:

8 + 15 =

Zaupajte nam svoje želje, cilje in dodatna vprašanja. Več kot nam poveste, kvalitetnejšo ponudbo vam lahko sestavimo!