Stopite v stik z nami/Contact us
Slomškov trg 3, 2000 Maribor
info@piksl.si
+386 40 535 586
Delovni čas/Working hours
Pon - Pet/Mon - Fri
08:00 - 16:00

Celovite storitve na področju spletnih trgovin

Zaupajo nam:

Komu lahko z našo rešitvijo pomagamo?

— Tistim, ki še spletne trgovine nimate in jo želite izdelati.

— Tistim, ki že imate spletno trgovino in želite dvigniti promet in prodajo.

Naredite prvi korak proti uspešnejšemu spletnemu poslovanju!

Preko sestankov, kjer podrobneje spoznamo vas in vaše želje in pogoje, izdelamo osnutek ter wireframe vaše spletne trgovine.

Izdelava spletne trgovine, optimizacija uporabniške izkušnje, izbira pravilnih elementov, izpopolnitev tehničnega delovanja, SEO optimizacija, itn.

Predstavitev projekta, morebitne prilagoditve in zagon vaše povsem nove, sodobne spletne trgovine.

Tehnična podpora, svetovanje, posodabljanje in druga dela po potrebi.

Naredite prvi korak proti uspešnejšemu spletnemu poslovanju!

Komu lahko z našo rešitvijo pomagamo?

Na uvodnem sestanku se spoznamo z vami in vašimi zahtevami. Zavedamo se, da ste v vaši panogi strokovnjak vi, zato upoštevamo vse vaše želje, zahteve, omejitve in specifike.

Postavimo se v vaše čevlje in naredimo zasnovo spletne trgovine. Skozi celoten proces izdelave smo v kontaktu in vas obveščamo o napredku. Ko spletno trgovino postavimo, smo vam še naprej na voljo za vsa vprašanja ali svetovanje. 

Kako poskrbimo za promocijo vaše spletne trgovine?

Lahko je spletna trgovina še tako dobro izdelana, hitra, optimizirana in privlačna, toda brez kupcev ne prinaša želenih rezultatov. Naše podjetje vam zagotavlja tudi to: poskrbimo za spletno oglaševanje in SEO ter tako poskrbimo, da je vaša trgovina visoko uvrščena na spletnih brskalnikih in da jo vaši potencialni kupci hitro opazijo.

SEO in UX optimizacija

Optimiziramo vsebino na vaši spletni trgovini po SEO standardih, ki omogočajo visoko organsko uvrščanje spletne strani na brskalnikih.

Google Ads oglaševanje

Izdelamo oglase v Google Ads omrežju in jih prikazujemo v iskalnem in / ali prikaznem omrežju.

Družbena omrežja

Oglašujemo na družabnih omrežjih Facebook in Instagram ter tako poskrbimo za močnejše vezi z vašimi strankami in partnerji.

Email marketing

S promocijskimi emaili obveščamo vaše stranke o akcijskih ponudbah, novicah ali blog objavah.

Za kaj vse poskrbimo pri izdelavi vaše spletne trgovine?

Za obiskovalce, ki se odločajo za nakup

Poskrbimo za hitro, učinkovito in enostavno pot do nakupa!

Če prodajamo preko spleta, je potrebno obiskanost na spletni trgovini pretvoriti v nakupe. Z jasno zastavljeno potjo od obiska do nakupa močno povečamo verjetnost, da bodo naši obiskovalci kupili naš izdelek ali storitev.  S tem, ko poskrbimo za uporabniško izkušnjo, poskušamo kupcem približati vašo blagovno znamko in jim dajemo vedeti, da niso samo še ena stranka na spletni strani, ampak da smo se jim pripravljeni posvetiti. 

Za hitro delovanje in tehnično brezhibnost

Poskrbimo za hitro delujočo spletno trgovino, ki deluje na vseh napravah!

Če bo vaša spletna trgovina delovala hitro, se bodo stranke na njo z veseljem vračale. Ker strmo narašča število nakupov preko mobilnih telefonov in tablic, se zavedamo tudi, da je potrebno spletne trgovine optimizirati za uporabo na vseh napravah. Za to poskrbimo z: večjimi gumbi in pisavami, prilagojenimi formati vsebin, itd. Dandanes je potrebno o delovanju spletne trgovine na mobilnih napravah razmišljati v prvem koraku.

Za visoko umeščanje na različnih spletnih brskalnikih

Še tako dobra spletna trgovina ne prinaša želenih rezultatov, če uporabniki zanjo ne vedo.

Ni dovolj samo to, da je vaša spletna trgovina dobro narejena. Potrebno jo je spraviti tudi na čim boljšo pozicijo na spletnih brskalnikih, saj je le tako možno privabiti večje število obiskovalcev. V naši ekipi imamo SEO strokovnjake, ki poskrbijo za to, da je vaša spletna trgovina visoko uvrščena na spletnih brskalnikih in da jo lahko potencialni kupci najdejo takoj.

Za to, da bo vaša trgovina privabljala vedno nove kupce

Pokažite se potencialnim strankam na različnih kanalih!

Po tem, ko vašo spletno trgovino zaženemo, poskrbimo tudi za oglaševanje po različnih kanalih. Naši strokovnjaki digitalnega marketinga lahko poskrbijo za oglaševanje v Google Ads omrežju, na Facebooku, Instagramu, Messengerju, preko email marketinga ali s pisanjem blog vsebin. Ker so vse spletne trgovine, za katere skrbimo, povezane z Google Analytics, lahko rezultate posameznih kampanj merimo in na podlagi tega same kampanje tudi prilagajamo.

Prijavite se na brezplačni, 30 minutni strateški pogovor o vašem projektu.

Pogovorimo se o izdelavi spletne strani za vaš projekt!

Kaj pravijo naše stranke?