Stopite v stik z nami/Contact us
Slomškov trg 3, 2000 Maribor
info@piksl.si
+386 40 535 586
Delovni čas/Working hours
Pon - Pet/Mon - Fri
08:00 - 16:00

SEO Agencija za optimizacijo spletnih strani

SEO agencija - optimizacija spletne strani

Zaupajo nam:

Zakaj izkoristiti SEO optimizacijo?

Značilnosti SEO optimizacije

— Vaša spletna stran se na spletnih iskalnikih uvršča višje.
— Kliki so brezplačni.
— Večja prepoznavnost.
— Več obiska na spletni strani.

— Več potencialnih strank.
— Na vašem področju postanete vodilni.
— Dolgoročni rezultati.

Naredite prvi korak proti uspešnejšemu spletnemu poslovanju!

Kaj je SEO optimizacija?

SEO optimizacija je skupek procesov, s katerimi dosežemo, da se vaša spletna stran uvršča višje na spletnih iskalnikih – Google, Yahoo, Najdi.si, ipd. Ko se nekdo zanima za dejavnost ali produkt, v iskalnik vpiše določene ključne besede. Pri tem želite, da se vaša spletna stran pri rezultatih prikaže kar se da visoko, po možnosti na prvem mestu.

SEO optimizacija je, če jo primerjamo z Google oglaševanjem, dolgotrajen proces. Vendar je prednost to, da omogoča »brezplačne« klike, saj se bo vaša spletna stran uvrščala višje na spletnih iskalnikih in jo bodo vaše potencialne stranke videle med prvimi rezultati. Pri nekaterih strankah so izboljšave vidne že po prvem mesecu, vsekakor pa po parih mesecih rednega dela.

Kako deluje SEO agencija PIKSL?

SEO optimizacije se lotimo celostno:

  • Podrobna raziskava in analiza ključnih besed.
  • Urejanje vsebine spletne strani.
  • Urejanje strukture spletne strani.
  • Tehnična optimizacija strani.
  • Pridobivanje povezav, ki kažejo na spletno stran.
  • Usmerjanje aktivnosti na socialnih omrežjih.

1. Analiza trenutnega stanja s profesionalnim SEO orodjem

Z začetno analizo ugotovimo, kje so priložnosti za izboljšavo. Skupaj določimo prioritete SEO optimizacije, načrt in obseg dela.

2. Izboljšava tehnične plati SEO optimizacije

V tem koraku pregledamo in optimiziramo hitrost nalaganja strani, popravimo strani, ki se ne odpirajo pravilno, SSL certifikat, cache-ing, itn.

3. Določanje ključnih besed

Za vašo spletno stran naredimo raziskavo ključnih besed. Pri tem izberemo tiste, ki so za vas najbolj pomembne. Število izbranih ključnih besed je odvisno od področja, obsega spletne strani, strukture spletne strani, ipd. Ključne besede so pomembne, saj potencialno stranko pripeljejo na vašo spletno stran. Za izbrane ključne besede se optimizira specifična podstran, kategorije, izdelki itn.

4. Aktivna optimizacija in redno, mesečno delo

Lotimo se aktivne optimizacije spletne strani. Vsak mesec vam sestavimo poročilo o delu. Poročilo o delu zajema opis dela za tisti mesec. Zraven so tudi natančno predstavljeni rezultati. Vključimo tudi predloge za izboljšave za naslednji mesec ali pa se to dogovorimo na sestanku v živo (prilagoditev vsebin, dodajanje vsebin, itn).

Predstavljamo vam študijo primera SEO optimizacije za spletno trgovino, za katero že več kot leto dni izvajamo SEO optimizacijo. V študiji primera vam predstavljamo konkretni potek in rezultate dela.

Pogovorimo se o SEO optimizaciji za vaš projekt!

Kaj pravijo naše stranke?