Celovite storitve na področju spletnih trgovin

Poskrbimo tako za izdelavo in delovanje vaše spletne trgovine, kot tudi za njen obisk in višanje prodaje!

Facebook oglaševanje, prikazano na računalniku

Kdo vse že izvaja spletno prodajo z našo pomočjo?

Komu lahko z našo rešitvijo pomagamo?

  • tistim, ki še spletne trgovine nimate in jo želite izdelati,
  • tistim, ki že imate spletno trgovino in želite dvigniti promet in prodajo.
Naredite prvi korak proti uspešnejšemu spletnemu poslovanju!

Kako poteka izdelava spletne trgovine?

Na uvodnem sestanku se spoznamo z vami in vašimi zahtevami. Zavedamo se, da ste v vaši panogi strokovnjak vi, zato upoštevamo vse vaše želje, zahteve, omejitve in specifike.

Postavimo se v vaše čevlje in naredimo zasnovo spletne trgovine. Skozi celoten proces izdelave smo v kontaktu z vami ter vas obveščamo o napredku. Ko spletno trgovino postavimo, smo vam še naprej na voljo za vsa vprašanja ali svetovanje. 

1. Skica strani
Preko sestankov, kjer podrobneje spoznamo vas in vaše želje ter pogoje, izdelamo osnutek in wireframe vaše spletne trgovine.
2. Izdelava in optimizacija

Izdelava spletne trgovine, optimizacija uporabniške izkušnje, izbira pravilnih elementov, izpopolnitev tehničnega delovanja, SEO optimizacija, itn.

3. Prezentacija in predaja

Predstavitev projekta, morebitne prilagoditve in zagon vaše povsem nove, sodobne spletne trgovine

4. Podpora in pomoč

Tehnična podpora, svetovanje, posodabljanje in druga dela po potrebi.

Kako poskrbimo za promocijo vaše spletne trgovine?

Lahko pa je spletna trgovina še tako dobro izdelana, hitra, optimizirana in privlačna, toda brez kupcev ne prinaša želenih rezultatov. Naše podjetje vam zagotavlja tudi to: poskrbimo za spletno oglaševanje in SEO ter tako poskrbimo, da je vaša trgovina visoko uvrščena na spletnih brskalnikih in da jo vaši potencialni kupci hitro opazijo.

g

SEO in UX optimizacija

Optimiziramo vsebino na vaši spletni trgovini po SEO standardih, ki omogočajo visoko organsko uvrščanje spletne strani na brskalnikih.

Google Ads oglaševanje

Izdelamo oglase v Google Ads omrežju in jih prikazujemo v iskalnem in / ali prikaznem omrežju.

Družbena omrežja

Oglašujemo na družabnih omrežjih Facebook in Instagram ter tako poskrbimo za močnejše vezi z vašimi strankami in partnerji.

Email marketing

S promocijskimi emaili obveščamo vaše stranke o akcijskih ponudbah, novicah ali blog objavah.

Kdo stoji za podjetjem PIKSL?

Podjetje PIKSL sestavlja mlad kolektiv iz različnih področij od programiranja, marketinga in oblikovanja do odnosov z javnostmi. Skupno nam je, da živimo za vse različne kanale spletnega marketinga. Kljub naši mladosti, imamo iz svojih področij že vrsto let izkušenj. Obvladamo različne kanale: Google Ads, SEO, FB oglaševanje, e-mail marketing, optimizacijo uporabniške izkušnje in še mnogo več. Stremimo k temu, da smo strokovni in natančni!

Damjan Markovič

Direktor

“Postavili se bomo v vaše čevlje in se potrudili, da bomo naredili vse za dosego VAŠIH ciljev. Ob tem pa garantiramo jasno in odkrito komunikacijo.”

Za kaj vse poskrbimo pri izdelavi vaše spletne trgovine?

Spletne trgovine - uporabniška izkušnja

Za obiskovalce, ki se odločajo za nakup

Poskrbimo za hitro, učinkovito in enostavno pot do nakupa!

Če prodajamo preko spleta, je potrebno obiskanost na spletni trgovini pretvoriti v nakupe. Z jasno zastavljeno potjo od obiska do nakupa močno povečamo verjetnost, da bodo naši obiskovalci kupili naš izdelek ali storitev.  S tem ko poskrbimo za uporabniško izkušnjo, poskušamo kupcem približati vašo blagovno znamko in jim dajemo vedeti, da niso samo še ena stranka na spletni strani ampak da smo se jim pripravljeni posvetiti. 

Spletne trgovine - hitrost in tehnična brezhibnost

Za hitro delovanje in tehnično brezhibnost

Poskrbimo za hitro delujočo spletno trgovino, ki deluje na vseh napravah!

Če bo vaša spletna trgovina hitro delovala se bodo stranke na njo z veseljem vračale. Ker strmo narašča število nakupov preko mobilnih telefonov in tablic, se zavedamo tudi, da je potrebno spletne trgovine optimizirati za uporabo na vseh napravah. Za to poskrbimo z: večjimi gumbi in pisavami, prilagojenimi formati vsebin, itd. Dandanes je potrebno o delovanju spletne trgovine na mobilnih napravah razmišljati v prvem koraku.

Spletne trgovine - hitrost in tehnična brezhibnost
Spletne trgovine - SEO optimizacija

Za visoko umeščanje na različnih spletnih brskalnikih

Še tako dobra spletna trgovina ne prinaša želenih rezultatov, če uporabniki zanjo ne vedo. 

Ni dovolj samo to, da je vaša spletna trgovina dobro narejena. Potrebno jo je spraviti tudi na čim boljšo pozicijo na spletnih brskalnikih, saj je le tako možno večje število obiskovalcev vanjo privabiti. V naši ekipi imamo SEO strokovnjake, ki poskrbijo za to, da je vaša spletna trgovina visoko uvrščena na spletnih brskalnikih in da jo lahko potencialni kupci najdejo takoj.

Spletne trgovine - privabljanje kupcev

Za to, da bo vaša trgovina privabljala vedno nove kupce

Pokažite se potencialnim strankam na različnih kanalih!

Po tem, ko vašo spletno trgovino zaženemo poskrbimo tudi za oglaševanje po različnih kanalih. Naši strokovnjaki digitalnega marketinga lahko poskrbijo za oglaševanje v Google Ads omrežju, na Facebooku, Instagramu, Messengerju, preko email marketinga ali s pisanjem blog vsebin. Ker so vse spletne trgovine, za katere skrbimo povezane z Google Analytics, lahko rezultate posameznih kampanj merimo in na podlagi tega same kampanje tudi prilagajamo.

Spletne trgovine - privabljanje kupcev

Kaj pravijo naše stranke?

“Pomemben mi je pošten odnos, posluh, znanje, nove ideje in velika mera zagnanosti, ki vodijo do zastavljenih ciljev. Pri podjetju PIKSL posedujejo vse to, zato z veseljem sodelujem z njimi.”
Nataša Božič

Direktor, KUBUS Nataša Božič s.p.

»Strokovnost, ažurnost, korektnost in transparentnost. S temi besedami najlažje opišem odnos, ki ga imajo zaposleni v podjetju Piksl. Rezultati pa tako govorijo sami zase. Vsekakor priporočam vsakemu, ki ob sebi želi partnerja, ki ga bo uspešno vodil v svetu digitalnega oglaševanja.«
Laura Rozman

Direktorica, Agencija Adeo

“Sodelovali smo že z parimi podjetji in kljub obljubam osebnemu pristopu nismo bili priča. Pri podjetju Piksl imam res občutek, da so se postavili v naše čevlje. Temu primeren je tudi rezultat, ki mislim da je tesno povezan s pristopom.”
Vid Tutek

Direktor, VIRUM Vid Tutek s.p.

Oddajte povpraševanje zdaj!

Razložite nam, kako vam lahko pomagamo. Prepričani smo, da bomo našli hitro našli skupen jezik 🙂

Zanimamo se za:

Zanimamo se za:

Soglašam z obdelavo mojih osebnih podatkov:

6 + 14 =

Zaupajte nam svoje želje, cilje in dodatna vprašanja. Več kot nam poveste, kvalitetnejšo ponudbo vam lahko sestavimo!