Stopite v stik z nami/Contact us
Slomškov trg 3, 2000 Maribor
info@piksl.si
+386 40 535 586
Delovni čas/Working hours
Pon - Pet/Mon - Fri
08:00 - 16:00

Spletno oglaševanje za ETI Potovanja

V sodelovanju s turistično agencijo ETI smo začeli z Google Ads oglaševanjem v jeseni leta 2018.

 

S tesnim medsebojnim sodelovanjem smo pomagali podružnici ETI Slovenija, da je postala druga najbolj donosna podružnica podjetja ETI, ki ima podružnice po več evropskih državah. V najboljšem mesecu smo preko Google Ads omrežja poskrbeli za kar 25 direktnih spletnih rezervacij.

 

Leta 2019 smo prevzeli še Google oglaševanje za Hrvaško, v letu 2020 pa so nam, na podlagi odličnih rezultatov, zaupali še oglaševanje za Italijo ter izvedbo Facebook in Instagram oglaševanja za vse tri države.

Naloga

Vzpostavitev ciljno-usmerjenih oglaševalskih kampanj za promocijo potovanj v Egipt.

 • Strategija

  Facebook oglaševanje, Google oglaševanje, YouTube oglaševanje, SEO, Instagram oglaševanje

 • Client

  ETI potovanja d.o.o.

 • Obdobje

  2018-2019

 • Ciljni trg

  Slovenija, Hrvaška, Italija

REZULTATI

Na spletni strani smo izmerili naslednje izboljšave:

Zvišanje števila spletnih rezervacij. 0%
Povečanje števila ogledov spletne strani. 0%
Povečanje števila vseh uporabnikov. 0%
Povečanje števila novih uporabnikov. 0%

Ker je bil naročnik z rezultati sodelovanja izredno zadovoljen, so nam v začetku leta 2020 zaupali še izvedbo Instagram in Facebook oglaševanja ter delo s tretjo podružnico – ETI Italija. Kampanje smo zato postavljali in izvajali v treh različnih jezikih, zato smo morali vzpostaviti učinkoviti sistem upravljanja večjega števila kampanj in usklajevanje s prevodi.

Prav tako so nam zaupali izvedbo on-site SEO optimizacije, po tem, ko so izdelali novo spletno stran. Rezultati dela so bili zelo dobri in takoj je bil zabeleženo veliko izboljšanje števila spletnih rezervacij.

Ponosni smo, da smo izkoristili priložnost, ko smo začeli z Google oglaševanje za Slovenijo in na podlagi iskrenega sodelovanja ter doseganja odličnih rezultatov, prejeli zaupanje iz strani podjetja, do te mere, da smo prevzeli oglaševanje za 2 dodatna trga in začeli sodelovati tudi na področju Facebook oglaševanja in SEO optimizacije.

MNENJE STRANKE

Kaj pravi o nas naročnik?

Design Quality
“Be considerations, make higher preparation better large one either government drunk brought be totally concepts deference shall he proposal. Than associate and each the know little else.”
Nikola Stampfer

ŽELITE SODELOVATI?

Stopite v stik z nami!

Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja. Vsako povpraševanje obravnavamo individualno, tako da se bomo potudili najti najboljšo rešitev za vaš primer.